رامین کاکاوند
رامین کاکاوند آهنگساز و نوازنده تنبور است که در سال ۱۳۴۷ در صحنه بدنیا آمد و علاوه بر تنبور بر سازهای زهی زخمهای تسلط دارد. شروع کاکاوند در زمینه تنبور، تار و سهتار درخشان بود اما پس از آن مدتی سکوت را پیشه کرد.
او نزد اساتیدی چون هوشنگ ظریف، حسین علیزاده، فرهاد فخرالدینی، محمدرضا درویشی و رضوی سروستانی آموزش دید. پس از آن نزد صدیق تعریف، سیدامرالله شاهابراهیمی، امیر حیاتی و سید خلیل عالینژاد شاگردی کرد. نخستین کارش را در حوزه نوازندگی در سال ۱۳۷۰ در سریال روزی روزگاری آغاز کرد. از سال ۱۳۷۷ با همکاری حسامالدین سراج، گروه ارغنون را تشکیل دادند.
بیوگرافی رامین کاکاوند
رامین کاکاوند در سال ۱۳۴۷ در کرمانشاه متولد شد و موسیقی را از همان کودکی نزد پدر فرا گرفت. کاکاوند به کمک استاد «درویش امیر» و مرحوم «خلیل عالینژاد» به تکمیل آموزههای خود پرداخت.اولین کارش را در حوزه نوازندگی در سال ۱۳۷۰ در سریال «روز و روزگاری» آغاز کرد. در سال ۱۳۷۲ به همراه «سید خلیل عالینژاد» آلبوم «ثنای علی» را منتشر کرد. به سال ۱۳۷۴ در گروه «باباطاهر» به سرپرستی «سید خلیل عالی نژاد»؛ نوازندگی و آهنگسازی و خوانندگی را برعهده گرفت.
در زمینه آلبوم و آهنگسازی در سال ۱۳۷۴ آلبوم «بوی بهشت» را با صدای «حسامالدین سراج» به بازار فرستاد. در سال ۱۳۷۶ آلبوم «رویای وصل» را با همکاری «حسامالدین سراج» منتشر کرد. از سال ۱۳۷۷ با همکاری «حسامالدین سراج» گروه «ارغنون» را تشکیل دادند.
مشهورترین آثار رامین کاکاوند عبارتند از:
- خمخانه (خواننده و آهنگساز)
- بانگ اهورایی (خواننده و آهنگساز)
- رؤیای وصل
- قصه گیسو
- بوی بهشت
- شور و مستی
- عشق و مستی
کاکاوند از هنرمندان سرشناس تنبور است که در گروه سید خلیل عالینژاد نیز نوازندگی میکرد. قطعهای از عطار را در یکی از اجراها در کنار سید خلیل عالینژاد، با صدای خودش خواند و از همان ملودی نیز در یکی از آثار ماندگار سراج سود برد. فعالیتهای اخیر به چشمگیری دوران سید خلیل نیست و البته دلیل آن نیز روشن نیست.
تنبورنوازان | 12 دی 02